Info

Wij verhuren onze lokalen graag aan officieel erkende jeugdverenigingen of vriendengroepen. Wij verhuren onze lokalen niet voor (familie)feestjes of dergelijke evenementen.
De prijs bedraagt 2.5 euro per nacht per persoon (+ onkosten.) Meer info over de prijs is te vinden in onze huurovereenkomst die u via mail kan aanvragen.

Je kan onderaan deze paginade vrije periodes bekijken op onze verhuur agenda. Is de datum nog vrij? Stuur dan een mailtje naar de huurverantwoordelijke van de Chiro die u wil huren. De huurovereenkomst is pas bindend na onze bevestiging (en storting van de waarborg).

Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij onze verhuur verantwoordelijke: Manon de Oliveira (manon.de.oliveira@hotmail.com).

Chiro SAM (MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR)

Chiro SAM beschikt over een goed uitgeruste keuken (oven, gootsteen en ijskast met diepvries), vier grote lokalen en een WC blok zonder douche. Het gebouw wordt omringd door een groot stenen speelveld, grasveld en een speelbosje.

Lokaal 1

Afbeelding 1 van 12

Chiro TOM

Chiro TOM beschikt over een goed uitgeruste keuken (oven, gootsteen, industrieel gasvuur en ijskast met diepvries), vijf grote lokalen en een sanitaire ruimte met enkele lavabo’s en een wasbak, zonder douche. Het gebouw wordt omringd door een groot stenen speelveld en is gelegen vlakbij het fortje van Merksem.

Chiro TOM

Afbeelding 1 van 14


Beschikbaarheidskalender