Beste leden en ouders,

Volgende zondag, 6september, gaat het nieuwe chirojaar van start. Zoals jullie weten gelden er nog steeds restricties ivm corona… Daardoor zal onze overgangsdag er nog iets anders uitzien dan we hadden gehoopt. Maar niet getreurd, de nieuwe leidingsploeg gaat ervoor zorgen dat dit toch al een knaller van een zondagnamiddag wordt!!!

Om alles correct te laten voorlopen lijsten we hier nog even alle afspraken op:
– De zondag begint voor iedereen aan chiro SAM (Kwadeveldenstraat), tussen 13u30 en 14u00 kan u uw kind(eren) afzetten. Let wel: ouders worden verzocht niet verder dan de “oprit” te komen (waar er leiding klaar zal staan) en ook niet langer te blijven dan nodig. Vanaf je aan de oprit bent vragen we ook een mondmasker te dragen (ouders en 12+)
– Vanaf de leden op het terrein komen zullen ze al onderverdeeld worden in de voorziene bubbels… deze zijn als volgt : De speelclub meisjes,de kwiks en de tippers (meisjesbubbel), de speelclub jongens, de rakkers en de toppers (jongensbubbel) en dan nog de keti’s en de aspi’s (oudere bubbel)….
Als je kind overgaat naar een andere bubbel zal hier ook rekening mee gehouden worden!

– De einduren dan:
Voor de ‘meisjesbubbel’ is dat 17u30 aan Chiro TOM!!!(Muv tippers, 20u00!)
Voor de ‘jongensbubbel’ is dat 17u45 aan Chiro SAM (Muv toppers, 20u00!)
De oudste bubbel tenslotte stopt om 20u00 en wisselt af chiro Tom/Sam

– Ook belangrijk: Tippers, Toppers, Keti’s en Aspi’s hebben avondchiro, dwz dat ze ook in de chiro eten. Gelieve dan ook aan uw kind wat geld mee te geven om frietjes te kunnen bestellen. (Dus ook voor leden die zondag ovegaan naar tippers/toppers)

-Alle leden (en leiding) van 12 of ouder moeten ook een mondmasker bijhebben. Op momenten dat de sociale afstand (met mensen van buiten je bubbel)niet kan bewaard worden (bv in de lokalen of op drukke plaatsen) zullen ze dit moeten dragen. Voor onze chiro wil dat concreet zeggen dat je vanaf tipper/topper een mondmasker bijhebt. (Dus ook voor leden die zondag ovegaan naar tippers/toppers)
Dat was het voor 6 september!

We kunnen ook al meegeven dat zondag 13 september onze startdag doorgaat, dwz dat nieuwe leden meer dan welkom zijn om onze gelederen te vervoegen 😉 Meer info volgt zeker nog (we wachten steeds de laatste richtlijnen af om zeker te zijn).

Mochten er nog vragen zijn kan je steeds bij de leidingsploeg of de VB’s terecht, aarzel dan ook niet ze te stellen!

Tot slot aan iedereen nog een goed begin van het schooljaar en een spetterend begin van het chirojaar gewenst!

De leidingsploeg en VB’s

Categorieën: Info