Geweldig nieuws!

Wegens een groeiend ledenaantal sinds enkele jaren en een voldoende grote leidingsploeg zal er komend chirojaar een groep bijkomen bij de meisjes in chiro TOM, namelijk de Pinkels!

De pinkels waren samen met de blubbers de jongste groep waarin leden die qua leeftijd in het eerste en tweede leerjaar zitten thuishoren. Deze groepen werden een dikke 10 jaar geleden verlaten waardoor de speelclub en rakwi voortaan drie leeftijden kenden, respectievelijk eerste tot en met derde leerjaar voor speelclub en vierde tot en met zesde leerjaar voor rakwi. We merkten de laatste jaren dat het vooral bij de speelclub meisjes moeilijk werd om programma te voorzien dat voor zowel de jongste als oudste leden interessant bleef. De herinvoering van de pinkels zal dit probleem aanpakken!

Wat verandert er precies in chiro TOM? Door de extra groep worden de leeftijden herverdeeld bij de jongste groepen.

Voor dit jaar betekent dit:

– Pinkels voor kinderen geboren in 2015 en 2014 (eerste en tweede leerjaar)

– Speelclub meisjes voor kinderen geboren in 2013 en 2012 (derde en vierde leerjaar)

– Kwiks voor kinderen geboren in 2011 en 2010 (vijfde en zesde leerjaar)

In chiro SAM verandert er dit jaar nog niets en blijven we bij speelclub jongens (2015, 2014 en 2013) en rakkers (2012, 2011 en 2010). De leiding zal hun uiterste best doen om volgend jaar de blubbers te herintroduceren zodat we qua groep verdeling terug een ideaal scenario hebben!

PS.: de planning van september zal zo snel mogelijk meegedeeld worden!

Categorieën: Info