Chiro TOM & SAM heeft ook zijn eigen muziekkapel die al sinds het begin van de oprichting bestaat. Vanaf de afdeling Tito’s kan je mee komen spelen. Je kan komen blazen op onze klaroenen, trommelen op de snaartrommels of je kan kiezen voor het zwaardere geschut, de landsknecht. Onder begeleiding van een aantal leiding en oudleiding kun je elke laatste zondag van de maand van 12u30 tot 13u30 mee komen repeteren. We spelen bovendien met onze muziekkapel ook op verschillende events. Zo spelen we bijvoorbeeld ons repertoire voor de kerk, op de opening van de kerststal en spelen we voor diegene die hun vormsel doen. Klinkt dit alles als muziek in de oren? Twijfel dan niet om eens langs te komen. Wie weet ben jij wel een muzikaal genie?!

Wij hebben ook een eigen instagrampagina, waar je alle avonturen van de muziekkapel kan volgen: www.instagram.com/muziekkapeltomsam

Indien u onze muziekkapel wil boeken voor een evenement (Comunnie, markt,…) contacteer dan een van de verantwoordelijken voor de muziekkapel:

Berre Verhaegen
berre.verhaegen@telenet.be
tel.: 0479 06 23 38

Hans Huybrechts
hans.h98@hotmail.com
tel.: 0492 56 30 44