Leeftijd:
14 – 16 jaar
Kleur:
blauw

Wie zijn de keti’s?
De kerels en de tiptiens vormen samen de keti’s. Een koppige, eigenwijze bende met een eigen mening! Die eigen mening siert de keti’s en vraagt een sterk inlevingsvermogen van hun leiding. De ene keti houdt van avontuur, de andere weer niet. De ene zondag zijn ze superactief en de week daarna kunnen ze zó passief zijn dat ze met geen stokken uit hun favoriete zetels te krijgen zijn. Vlotten bouwen, filmpjes maken, dropping, nachtspel… het zijn maar een paar van de zovele dingen waar Keti’s dol op zijn.

Programma: september-oktober

– Zaterdag 16/09: Vandaag is het onze jaarlijkse BBQ. Jullie zijn allemaal welkom om te komen smullen. Je kan je gewoon inschrijven via de site!

– Zondag 17/09: We zetten het jaar goed in en gaan al meteen op stap. We begeven ons met de fiets naar het strand bij Sint-Anneke waar we vanalles zullen doen.  Zwemkledij kan misschien wel handig zijn!

– Zondag 24/09: AAAAAAAntwerpen is de mooiste stad ter wereld. Vandaag is het ook het toneel voor ons stadsspel..

– Zondag 01/10: De tijd vliegt, we zitten al in oktober. Dringend tijd dat we ons lokaal in den Tom eens gaan versieren, als je dus iets leuk kan meebrengen aarzel dan niet!

– Zondag 08/10: Het is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden en dit jaar is het weer van dat. Vandaag houden we onze bootjesrace. We gaan er een spectaculaire editie van maken.Bootjesrace 2.0.  Zorg ervoor dat je zelf genoeg flessen meeneemt voor je eigen bootje. Begin dus maar al met sparen

– Zondag 15/10: EPIC MEAL DAY, meer informatie volgt nog!

– Zondag 22/10:  GEEN CHIRO WEGENS LEIDINGSWEEKEND

–  Vrijdag 27/10 – Zaterdag 28/10: Halloweenfeestje!!

Brief halloweenfeestje

Leiding
Tijs Michiels                                               Hans Huybrechts
mail: tijsmichiels10@gmail.com            mail: hans-huybrechts@hotmail.com
tel.: 0491 73 71 01                                    tel.: 0492 56 30 44
                                   
Dominika Kruszewska                               Alec Geerts
mail: dominika_krusz@hotmail.com      mail: alec.geerts@live.be
tel.: 0486 89 76 45                                      tel.: 0498 29 64 98